Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4


bf6fc3f5012e427b_new-york-times-leighton

Leighton Meester se v tedenskem ‘New York Magazine’ utaplja v morju barv.

Zraven modeliranja vrst Kaleidoskopske opreme se je Leighton odločila za posebne Q&A, ki bodo pripomogle k izgledu v nedeljski izdaji.

Razkrila nam je nekaj zanimivosti iz serije ‘Gossip Girl‘, o svojem naslednjem koraku v igralski karieri in še nekaj govoric, ki krožijo o njeni družini.

O snemanju filmov: “Za začetek grem na več kot zaslužene počitnice. Nato bom začela delati na komediji ‘Date Night’, kjer bosta igrala tudi Steve Carell in Tina Fey. Imam vlogo varuške in ko se zvečer odpravita ven, gre vse narobe. Za tem bom stremela za norim filmom ‘The Roommate’, ki je pod vodstvom Christiana Christiansen in nas spomni na ‘Single White Female‘. Igram čustveno razdvojenega narcisa, vendar je še zelo zgodaj in še vedno ne vem, kdo igra psihopata nasproti mene.”

O govoricah, da se je rodila, ko sta bila njena starša v zaporu: “To so stvari, za katere ne moreš biti preveč občutljiv – saj nisem storila ničesar, da bi bilo vredno govoriti o tem. Zelo imam rada svoje starše, ampak ljudje kar nadaljujejo ali pa spremenijo govorice o tem, kakšno življenje bi morala imeti. Želim si samo prekiniti oz. preprečiti podoben vzorec, ki bi me vodil do življenjskih odločitev, ki sta jih mogla onadva sprejeti.”

Da bi videli kako potekajo stvari s Blairjevem kolegom ter kaj imamo na zalogi za naslednje leto, si preberite več.

Kaj se zgodi Blairu v naslednji sezoni: »Nisem se še dokončno odločil, ampak vsekakor grem na NYU in se bom končno znebil šolske uniforme. Hvala bogu se ne pretvarjamo, da omahujemo in preprosto nadaljujemo srednjo šolo, kot to prikazujejo druge šole. Mislim, da bom nosil krasna oblačila, ki ne bodo imela nobene povezave s šolo.«

Leightin urnik bo nabito poln, še posebej zdaj, ko bo začela predstavljati svoj novi singel s prav tako prihajajočo ploščo. Zato upajmo, da bo iz svojih počitnic iztisnila še zadnjo kapljico.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLjubosumna Angelina Jolie
Naslednji članekV zakulisju Black Jack manie2