blake-lively-10139-8

Blake Lively smo pred dnevi ujeli na pomembnem industrijskem dogodku ‘Where the Wild things Are’ v New Yorku.  ‘Opravljivka’ je izgledala fantastično, ko je vstopila v ‘Alice Tully’ Halo.  Pozornost je vzbujala v črni obleki z izdelanimi detajli v barvi kože, opravi pa je dodala še posebno izbrane čevlje, bež barve. Nam je všeč, kaj pa tebi?

Če se sprašuješ, kje je spremljevalec Blake Lively, naj ti povemo, da je Penn Badgley v ponedeljek doživel premiero svojega novega filma ‘The Stepfather‘. Blake pa mu je v teh pomembnih trenutkih stala ob strani. Premiere se je udeležil tudi soigralec Chace Crawford.

Penn je za ‘MTV News’ potrdil novico, da se bo Lady GaGa pojavila v ‘Opravljivki’. “Pravzaprav ona igra v tem delu, kjer je ljubezenski trojček… Samo šalim se,” je duhovito pripomnil Penn. “Ni v ljubezenskem trojčku, vendar trojček vendar le bo in prav tako bo v seriji tudi Lady GaGa, zato morate spremljati serijo.”

Novo ‘Opravljivko’ Hilary Duff smo ujeli na poti do prizorišča snemanja omenjene serije. V rokah je držala knjigo ‘Salem Falls’, manjšo torbico z ličili in plastenko vode.

Zaljubljeni par, Eda Westwicka in Jessico Szohr, pa smo ujeli, kako sta se vračala v svoje stanovanje v New Yorku. Fotografije si oglej v galeriji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBoris Becker: Seksala sva pet sekund
Naslednji članekNovo leto za zaljubljence