lucas-grabeel-kissed-vampire

Tokrat smo se podali na lov za Lucasom Grabeelom in Monique Coleman, soigralcema iz priljubljenega ‘Šolskega muzikala’.

Lucas je v torek popoldne promoviral nov rock muzikal ‘I Kissed A Vampire’ v Planet Hollywoodu na Times Square v NYC-ju.

24-letnemu igralcu sta se pridružila soigralca Drew Seeley in Adrian Slade. Ne pozabi si pogledati zgodbe IKAV na iTunes, poslušaš lahko soundtrack filma in si ogledaš dogodke iz zakulisja.

Zvečer je zvezdnik za ‘JJJ’ povedal, da se odpravlja v Kanado na snemanje filma ‘The Legend of the Dancing Ninja’, kjer igra tudi njegovo dekle Emily Morris.

Na deževen torkov zvečer se je zabavala tudi Monique Coleman, ki se je udeležila pete obletnice revije ‘Star’ v Bardotu v Hollywoodu.

Igralka ‘Srednješolskega muzikala” je bila čudovita v svetlečem se topu in visokih petah, na proslavi jo je spremljal njen prijatelj Jason.

Monique, ki je v oktobru praznovala svoj rojstni dan, se je zakopala v delo filma ‘We Are Family’. Zgodba se vrti okrog šestih neznancev, ki prihajajo iz različnih družbenih okolij, kultur in ekonomskega stanja. Vsak izmed njih je povabljen v skrivnosti dom z drugačnim razlogom. Četudi nimajo ničesar skupnega, kmalu ugotovijo, da so v resnici bratje in sestre.

Film si boš lahko ogledal/a decembra 2010. Vredno bo počakati!


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo Carrie iz Seksa v mestu začinila Penelope?
Naslednji članekParis Hilton: Z Dougom bova zaživela skupaj