90426W8

 

Mary-Kate Olsen je bila zadnje dni zaposlena, saj igra na filmskem festivalu Tribeca, ki se začne 3 maja.
Ko je govorila z mediji, so gospodično Olsen vprašali kaj ji je všeč pri ”Velikem jabolku” povedala pa je ”Vse ulice tukaj so tako posebne. Vedno me preseneča kako so si ulice različne” ”Pred nekaj dnevi sem hodila po ulici in gledala vsa ta bela drevesa, in liste po tleh.. res je prelepo. Nekaj magičnega je v New Yorku, kar vidiš lahko letne čase kako se spreminjajo.”

Povprašali pa so jo tudi o njeni Elizabeth in James modni liniji katero ima z njeno sestro Ashley. MK je povedala ”Razširili sva jo tudi v moško garderobo. Imamo nakit in čevlje. Začele sva z majhnimi stvari in sigurna sem, da naslednjič v poštev pridejo torbice. Hočemo biti prepričane, da tisto kar delamo naredimo dobro. Drugače je brez pomena”.


Bil je čudovit dan za začetek telovadbe in Mary-Kate Olsen ter njen fant Nate Lowman sta bila v nedeljo opažena okoli New Yorka, natančneje v East village.
Bivša zvezdnica serije ‘Polna hiša‘ in njen fant sta izgledala zelo zaljubljena, ko sta se ustavila pred kavarno in trgovinami z oblačili, preden sta se na kolesih odpeljala nazaj do stanovanja.

< ><-->


Zadnje novičke

Prejšnji članekSuri je prehitra za očka
Naslednji članekLiLo uživa na Havajih