meaghan-martin-camp-rock-2

Meaghan Martin že komaj čaka snemanja drugega dela filma ‘Camp Rock’, saj bo snemala s svojimi najboljšimi prijateljicami, Anno Mario Perrez de Tagle, Jasmino Richards in z Demi Lovato.

18-letna igralka je za revijo ‘Twist’ povedala: “Kmalu se bom odpravila v Kanado, kjer bomo snemali drugi del filma ‘Camp Rock’. Tega se zelo veselim, saj verjamem, da bo vse skupaj fenomenalno. Komaj čakam, da se spet pojavimo v isti zasedbi. Udeležili se bomo zabav, kjer ne bo manjkalo plesa, obenem pa bomo snemali čudovit film, ki, upam, si ga boste lahko ogledali in uživali ob melodijah na programu ‘Disney Channel’, najverjetneje že naslednje poletje.”

Zgodba govori o ambiciozni mladi glasbenici Mitchie Torres (Demi Lovato), ki si želi postati profesionalna pevka in o razvajenem ter otročjem Shanu Greyju (Joe Jonas), ki je bil za en mesec pooblaščen, da bo prevzel ure plesa v Camp Rocku. Oba pa sta se v Camp Rock vrnila z namenom, da bi odkrila, kateri dijaki in predavatelji so se raje pridružili tekmici Camp Star.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBodi zvezda Hilary Duff
Naslednji članekKVIZ: Ugani, kateri zvezdnik je na sliki?