miley-cyrus-angelina-madonna

Potem ko se je Miley Cyrus spravila na ‘Somrak’ in ga kritizirala, se je tokrat mladenka spravila na dve drugi zvezdnici – Angelino Jolie in Madonno.

17-letna ‘Hannah Montana’ se ne strinja s tem, kako sta zvezdnici visokega kova predstavili svoje otroke v javnosti, poročajo novinarji ‘Irish Centrala’. V intervjuju, ki ga je imela z Liso Cannon, je Miley povedala, da ona resnično nasprotuje načinu Madonne in Angeline, da sta lahko dopustili, da so otroci v središču pozornosti.

Miley je še dodala: “Nikoli nisem rekla nič o fotografiranju Madonne ali Angeline Jolie s svojimi otroki. To ne pomeni, da gredo s svojimi otroci na igrišče ali sprehod, pri tem pa jih obdaja kup čudaških moških, ki s fotoaparati bolščijo v njihove obraze. Otroci morajo imeti možnost, da gredo ven v svet, da resnično uživajo in živijo v njem. Ti fotografi pa veliko vzamejo od njihovega življenja. To je nepošteno in tega ne smemo dovoliti.”

Dobra pripomba, Miley. Grozno je, kako zvezdniki izpostavljajo otroke očem javnosti, se strinjamo! Konec koncev, če bi ji njen oče Billy Ray Cyrus pustil, da bi bila vedno v središču zanimanja, kdo ve, kakšna tragedija bi nastala? Njena družina je nedvomno naredila prvovrstno potezo (zgražanja), ko je mlajšo sestro Noah izpostavila očem javnosti v, khm, obleki za odrasle.

Kdo ima torej velike probleme z izpostavljanjem otrok v javnosti – družina Cyrus ali še kdo drug?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kdo je pretepel Peta Wentza?
Naslednji članekFOTO Sugababes razkazovale svoje ritke na Karibih