miley-cyrus-pole-dancing-teen-choice-awards

Oboževalci Miley Cyrus boste na njeni prihajajoči ‘Wonder World Turneji’ prikrajšani za njen zapeljiv pevski nastop ob drogu.

Novinarji poročajo, da je Miley na svoji turneji načrtovala uporabiti drog med izvajanjem pesmi ‘Party in the USA‘, a je njena plesna točka ob drogu na letošnji prireditvi Teen Choice Awards izzvala mešane občutke in kritike, zato se je odločila, da omenjene točke ne bo izvedla.

“Miley skrbi, da bi bila dober vzor njenim oboževalcem in s samim nastopom ni želela nikogar užaliti,” poroča nekdo od njenih bližnjih.

Namesto tega bo zvezda nanizanke ‘Hannah Montana’ svoj nastop izvedla tako, da se bo med petjem skladbe kotalila po vozičku za prtljago, ki ga uporabljajo delavci v hotelih.

Škoda, da ne bomo Miley videli izvajati plesne točke ob drogu, kaj pravite?

Vendar nič zato, Miley Cyrus nam v povračilo ponuja novo verzijo njenega hita ‘Party in the USA‘. Še nedavno tega smo se poslušalci zaljubili v to ljubko pesem, sedaj pa nam pevka ponuja pesem še v novi, rap izvedbi. Novo izvedbo uspešnice ‘Party in the USA’ si lahko ogledate v videospotu.

Kaj pravite, katera izvedba pesmi ‘Party in the USA’  je boljša?


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiša Margan: Seks v balonu in jekleni žrebec med nogami
Naslednji članekZvezdniški dvoboj: Lily Collins in Michelle Trachtenberg