miley-satc-10169-first

Miley Cyrus ne uporablja več Twitterja, kljub temu pa je svetu razkrila podrobnosti o zelo samostojnem in na nek način spornem delu, kjer se pojavi v filmu ‘Seks v mestu’. Novice je Miley širila na ‘Ryan Seacrest’ radio oddaji.

Miley je spregovorila o dogodkih s samega snemanja, na katerem povzroči pravo modno krizo karakterja Kim Cattrall – Samante Jones, saj se Miley prikaže na premieri filma v enaki obleki kot Samanta. No, kateri obleka lepše pristoji, pa presodite sami.

Miley je o tem povedala: “Dobesedno, snemala sem vsega skupaj eno uro in pol, potem pa je bilo vsega konec. Sodelovati s Kim je bilo res kul in Sarah Jessica Parker je bila najbolj prijazna oseba na svetu.”

V nekem drugem intervjuju pa je Miley povedala: “Sem prava oboževalka in mislim, da je Sarah Jessica Parker zelo lepa. In prva stvar, ki jo je ona naredila, je to, da je pridržala nekomu kavo, da se je lahko fotografiral z mano. Obleke nisem obdržala, saj so jo potrebovali za Kim. Sem pa obdržala ogrlico.” Zanimiv spominek, kaj?

Zvezdnica pa je spregovorila tudi o svojih prihajajočih načrtih za svoj 17. rojstni dan, ki ga bo praznovala 23. novembra. Očitno si bo za zgled vzela legendarno Dolly Parton. “Želim najeti resnično kul prostor in vrteti glasbo Dolly Parton. Želim si, da se bi vsi oblekli kot njihov najboljši ‘Dolly trenutek’. Zelo sem navdušena nad tem, da se bodo vsi moji člani skupine oblekli kot Dolly. To bo verjetno najbolj smešna stvar vseh časov.”

Miley, se že veselimo tvojega rojstnodnevnega praznovanja!


Zadnje novičke

Prejšnji članekHugh Jackman: Z veseljem ostanem najbolj seksi moški
Naslednji članekAngelina kraljica Guccijevega imperija