Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

msg-124044614938-3

Zvezda Hannah Montana in branilka pravic istospolnih partnerjev, Miley Cyrus, je prišla v Evropo kot nevihta s trdnim namenom, da predstavi in navduši ljudi za še enega izmed hitov filmov ‘Hannah Montan’a.

Med viharno turnejo je 16-letna igralka v ponedeljek obiskala Rim v Italiji, kjer se je predstavila na tamkajšnji premieri. Nato je odpotovala v Madrid in pozdravila vse svoje oboževalce v tamkajšnjem Kinepolisu.

Kot ponavadi nas Miley preseneti z različnimi stili oblačenja, ki jih prilagaja glede na različne promocijske prireditve. Enkrat jo vidimo v rumenem topu in modrih kavbojkah, spet drugič pa v elegantni roza obleki. Vedno pa poskrbi za modne dodatke, kot so ročno izdelane ogrlice in veliko zapestnic.

Nazaj domov je ponosni očka Billy Ray Cyrus izvedel odlično novico, da je revija Billboard objavila novico, da je soundtrack iz filma ‘Hannah Montana: The movie‘ osvojil 1. mesto na Billboard lestvici 200-tih najbolje prodajanih albumov. In s tem postal prvi album soundtrackov, ki mu je to uspelo v tem letu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOops! Miley Cyrus
Naslednji članekStil Jennifer Aniston na snemanjih