miley cyrus concert 271009

Miley Cyrus nadaljuje s svojo turnejo Wonder World. Tokrat je nastopila v torek zvečer v United Centru v Chicagu.

Vsem znana Hannah Montana je zopet popeljala gledalce do vrelišča in jih navdušila s svojim energičnim nastopom. Po nastopu je nadaljevala svojo pot v St Louis, kjer je nastopila še isti večer.

Pred koncertom je za radio B96 povedala, da je bila njena uspešnica ‘Party In The USA’ prijetno presenečenje: »Pesem je bila namenjena izključno za mojo modno linijo, saj ni tip glasbe, ki bi jo sama prepevala. Vse se je naenkrat ujemalo in postalo prijetno presenečenje zame, saj je sploh nisem načrtovala.«

Medtem se je gospodična Cyrus našla na vrhu seznama, le da je bila tokrat na žalost zvezdnica z najslabšim vplivom v letu 2009.

16-letna pevka in igralka je zbrala 42 odstotkov glasov AOL glasovanja, sledila sta ji Britney Spears in Kanye West.

Stephanie Cohen od JSYK-ja je o rezultatih povedala: »Mislim, da je Miley zanimiva oseba, ki se trudi na vse pretege napredovati od ljubke Hannah Montane, ljubljenke Disney Chanela, do samostojne pevke ter imeti svojo kariero še zraven Disneyja.

Menim, da si njeni oboležavalci še vedno želijo tiste srčkane Hannah, kot si ona želi odrasti. Starši se temu zagotovo upirajo.«

Oglej si še nekaj slik s koncerta.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Alessandra Ambrosio pokazala svoje popolno telo
Naslednji članekJasna Kuljaj: Pobegnila od doma