miley-cyrus-portland-concert

Miley Cyrus je v ponedeljek zvečer dvignila roko nad množico oboževalcev na svojem prvem koncertu v Portlandu v Oregonu.

16-letna pevka je med poslušanjem Metro Station pred koncertom povedala: »Prvi koncert je vedno lahko najboljši ali najslabši. Najboljši zato, ker sem tako razburjena in komaj čakam, da sprostim svojo energijo na odru. Najslabši pa zato, ker menjava garderobe ne gre vedno po načrtu.«

Miley je nastopila s pesmimi: ‘Breakout’, ‘Start All Over’, ‘7 Things’, ‘Kicking and Screaming’, ‘Bottom of the Ocean’, ‘Fly On the Wall’, ‘Thriller’, ‘Let’s Get Crazy’,’Hoedown Throwdown’, ‘These Four Walls’, ‘When I Look at You’, ‘Obsessed’, ‘Spotlight’, ‘G.N.O.’, ‘I Love Rock N’ Roll’, ‘Party in the USA’, ‘Wake Up America’, ‘Simple Song’, ‘See You Again’ in ‘The Climb’.

Popeljali pa vas bomo tudi nekaj let nazaj, ko se je začela kariera Miley Cyrus.  Miley je bila navaden otrok, kot vsi ostali, le da je imela očeta, ki je bil slavni  country pevec.

Težko si jo predstavljamo, kajne?

Pri 12 letih se je prijavila na avdicijo ‘Hannah Montana’ in tako se je njena pravljica začela. Oglejte si avdicijo, ki jo je popeljala med zvezde. Kaj ni na las podobna svoji mlajši sestrici?


Zadnje novičke

Prejšnji članekScarlett in Ryan uživata v divji vožnji
Naslednji članekFOTO: Sylvester Stallone žrtev plastične operacije