SPL121539_009

Očitno njen rap video o Twitterju ni bil dovolj.

Miley Cyrus je svojim oboževalcem poslala blog sporočilo, v katerem jim je zagotavljala, da kljub temu, da je izbrisala svoj profil na Twitterju, ne gre nikamor.

Napisala je:

»Mojim najdražjim oboževalcem,

Vi vsi ste moje najljubše stvari v srcu in zlomilo me je, ko sem slišala, da se nekateri od vas počutite zanemarjeni, odkar sem zbrisala profil na Twitterju. Bila je čudovita pot, da sem ostala povezana z vami in resnično sem čutila, da smo v tem času postali skoraj prijatelji. Twitter je zelo dobra stvar, če je uporabljena s pravim namenom. Ljubim svoje delo tako zelo, da je včasih težko verjeti, da je to služba. Vendar je na koncu to vseeno posel in tudi jaz rabim neke vrste ‘normalno’ življenje. Pogosto se mojim najbližjim pritožujem, da nimam več veliko zasebnega življenja in to je tudi moja krivda. Kako lahko pred publiko javkam nad svojim življenjem, ko pa sem jaz tista, ki govori, kaj delam. Nekatere stvari v mojem življenju morajo biti povedane in ne na kakšni opravljivski strani. Nočem, da bi kateri od mojih oboževalcev mislil, da ga ne maram, toda imejte enako ljubezen in spoštovanje do mene in mi pustite prostor, da odrastem kot oseba in naredim tudi nekaj napak. Moram živeti in se učiti v zasebnosti. Nočem opustiti zabave, to je moje življenje, moja ljubezen, moja strast, vendar ne morem imeti zasebnega življenja, če sem drugim ljudem zabava.

Twitter ni edina stvar, ki sem jo opustila. To ni napad na to stran, mislim le, da bi si lahko otroci po svetu vzeli malo predaha od interneta. Moj problem z internetom je to, da je negativnost preveč na voljo. Internet dovoli ljudem, da anonimno prizadenejo kogar koli brez kakršnihkoli posledic. To ni resničen svet. Ne samo to, vendar če bomo več časa delali to, kar drugače počnemo ob ‘twitanju’, bomo bolj uživali življenje. Jaz imam zelo malo prostega časa in tega bi morala porabiti za družino in prijatelje ter ljubiti vsak trenutek našega druženja.

Zdaj pa so se seveda pojavile govorice, da je Liam razlog za izbrisanje profila na Twitterju. Upam, da moji resnični oboževalci vedo, kako je to noro. Omenila sem mu, da je nekdo ustvaril lažen profil pod njegovim imenom in začela sva debatirati, kako neumno je to. Liam je čudovit prijatelj in ni me pokušal prepričati, naj izbrišem profil, on mi je le pomagal spoznati, koliko časa sem zapravila na tej strani.

Resnično upam, da veste, koliko mi pomenite in koliko me skrbi za vsakega od vas. Ostala bom v stiku z vami preko ‘Mileyworld’ in ‘MileyCyrus.com’, kot je bilo že pred Twitterjem. Vse vas imam rada.«

Ok, kaj bo naslednje? Film o tem?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Rihanna zgolj v kopalkah in krznu
Naslednji članekRazkuštrana Lindsay se cigareti ne bo odrekla