miley-cyrus-d23-darling

Miley Cyrus se je včeraj na Disneyjevi prireditvi ‘D23 Expo’ vsa nasmejana fotografirala z igralcem Nicolasom Cageom in s producentom Jerryjem Bruckheimerjem v Ahaheimu v Kaliforniji.

16-letna zvezdnica je na prireditvi predstavila svojo pesem ‘The Climb’ iz filma ‘Hannah Montana: The Movie’.

Miley je nedavno na otoku Tybee končala s snemanjem filma ‘The Last Song’ in sedaj ste na vrsti vi, da preberete knjigo. V pogovoru z novinarji je komentirala tudi o vlogi, ki jo je igrala v tem filmu in izdala, da že komaj čaka na izid knjige, da jo bo lahko z veseljem prebrala. Knjigo pa je mogoče že naročiti preko interneta, ampak na žalost le v angleškem jeziku.

Nicolas se je v pohvalah zahvalil tudi Miley: »Posebej se moram zahvaliti tudi Miley Cyrus, ki je dodelila ime glavni igralki in se glasi ‘Ronnie’. Takoj, ko sem zaslišal ime, sem vedel, da je več kot popolno.«

Miley pa je nedolgo nazaj govorila tudi o tem, da si velikokrat zelo rada ogleda serije filmov ‘Seks v mestu’, sedaj pa že ima možnost, da bo tudi sama del ekipe filma ‘Seks v mestu 2’. Neznani viri so za revijo ‘Life&Style’ izdali, da Miley še ni dokončno izdala, ali bo sprejela vlogo v filmu, ali ne. Režiserji pa so dejali, da jo bo vloga čakala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Srbske estradnice obožujejo seks
Naslednji članekCameron Diaz ve, kaj je delo