miley-cyrus-bikini-beauty

Miley Cyrus te dni zelo uživa, ko se skupaj s svojimi plesalci nastavlja sončnim žarkom v Miamiju v Fontainebleau Miami Beach Resortu. Včeraj popoldne so jo ujeli paparaci, ko je telefonirala.

17-letna igralka in pevka je na svojem zadnjem koncertu včeraj zvečer nastopila v American Airlines Areni, ob prepevanju pesmi ‘Hoedown Throwdown’ pa je na oder povabila še svojo mlajšo sestrico Noah in skupaj sta zapeli. Na koncertu jo je presenetil tudi njen najboljši prijatelj Mitchel Musso in ji tako izkazal podporo. Lepo, kajne?

Miley je bila nedavno nazaj izbrana tudi za sedemnajstletno zvezdo stila, stilsko zvezdo leta. Kaj torej ti porečeš na njeno prikupnost v roza kopalkah?

Popoldne istega dne pa je pokazala tudi podporo svojim najboljšim prijateljem, bratom Jonas. 17-letna zvezdnica je zraven nosila svojo najljubšo zapestnico (‘Stoney Clover Lane’).

Na eni izmed Mileyjinih spletnih straneh njenih oboževalcev, Miley Brazil, pa so pravkar sprožili tudi Smileys – internacionalno kampanjo, ki bi njihovo najljubšo zvezdo pripeljala v Brazilijo.

V spodnji galeriji si lahko ogledaš nekaj včerajšnjih fotografij zvezdnice v kopalkah in kasneje, ko je izkazovala podporo bratom Jonas. Če si pozoren/a, boš opazil/a, da Miley nosi škorenj samo na desni nogi. Mladenka ima vnetje kit, mi pa upamo, da se bo čim prej pozdravila!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroči zmenki Roberta in Kristen
Naslednji članekJennifer Hudson se veseli prvega božiča s sinom