miley-cyrus-nick-jonas-ring

Stvari so očitno resnejše, kot izgledajo… Nick Jonas bi naj zasnubil Miley Cyrus.

Ožji družinski prijatelj je za tabloid ‘In Touch’ povedal: »Zelo sta sladka. Miley se je snubitev zdela naravnost popolna in čudovita. Te dni sta zelo srečna. Seveda menim, da sta še premlada za poroko, ampak kdo ve, kaj bo prinesla prihodnost?«

Morda pa se fant zgleduje po svojem starejšem bratu Kevinu, ki se je pred dnevi zaročil z Danielle Deleasa.

Glede na tako pogumno odločitev pa je Miley očitno bolj neodločna, ko vprašanje nanese na njeno cvetočo igralsko kariero.

Brez dvoma si je Miley že ustvarila ime (v bistvu kar dve, če še štejemo njen alter-ego Hannah Montano). Kljub temu pa dekle išče inspiracijo pri starejših igralkah.

»Obožujem Jennifer Aniston, ker je sposobna delati res zabavne in smešne filme ter obenem tudi take za starejše občinstvo,« pravi Miley za ‘Star-Telegram’. »In to je v bistvu to, kar si želim tudi sama: ostati v stiku z otroki in hkrati delati tudi za starejše.«

Miley, pazi, kaj si želiš. V nekem trenutku simuliraš Jennifer Aniston. In naslednja stvar, ki se je boš zavedla, bo ta, da si se znašla v labirintu, polnem razdorov zvez in ločitev. Pa še označili te bodo za najbolj nesrečno zaljubljeno žensko vseh časov.

Kaj menite, je Miley potencialna kandidatka za naslednjo Jennifer Aniston?


Zadnje novičke

Prejšnji članekUla Furlan: Najbolj udobno ji je v trenirki svojega fanta
Naslednji članekCime – popačena različica Beckhama