Izgleda, da so se za Mirando Cosgrove matematične inštrukcije splačale, kajti sedaj je pripravljena preveriti svoje znanje za eno izmed raziskav  ‘St. Jude Children’s Research Hospital’s Math-A-Thons’.

16-letna zvezdnica pa se je v soboto v divji, umetniški majici udeležila tudi ‘Variety’s 2009 Power of Youth’ dogodka, ki se je odvijal v Los Angelesu, na katerem so jo počastili zaradi neprekinjenega sodelovanja in podpore St. Jude – bolnišnici za otroške raziskave, ki je eden najboljših bolnišničnih centrov za raziskovanje raka.

V svojem uvodnem govoru je priznala, da je bila vedno boljša v angleščini, kot pa matematiki.

Dogodka so se udeležili tudi: Corbin Bleu, Jesse McCartney, AnnaLynne McCord, Keke Palmer ter založnik Varietyja, Brian Gott.

Miranda pa se je razgovorila o tem, kako je začela sodelovati s to organizacijo: »Dobila sem klic o obisku bolnišnice skupaj z Jonas Brothers in Angus Jones. Šli smo in spoznali otroke, ki so bili res čudoviti. To me je resnično vzpodbudilo k sodelovanju. Izkazalo se je za dobro odločitev, kajti obožujem otroke in rada osrečujem druge, hkrati pa sem se res imela lepo med karaokami in risarskimi igrami in med srečevanjem ter spoznavanjem drugih.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekRobert Pattinson: Slava je zastrašujoča!
Naslednji članekPoletno zapeljiva Jennifer Lopez