new moon

Mnogi so bili presenečeni, ko so prejšnji teden kritiki brez milosti udrihali po ‘Mladi luni’, toda režiser Chris Weitz je povedal, da ga to niti najmanj ni vrglo s tira.

Weitz je za ‘Entertainment Weekly’ povedal: »Pri kritikih me nič ne preseneti. Če ocenjujem po sebi, sta možni le dve mnenji zgodbe. Lahko si tisti, ki reče, da je film odličen, ali pa na zgodbo gledaš s polno predsodki.«

Nadaljeval je: »Poleg tega pa so mediji film že dlje časa postavljali pod drobnogled, tako da ni čudno, da se je tako končalo. Želim si, da bi bilo več razumevanja do kinematograferja Javierja Aguirresaroba, saj je genij in mislim, da je naredil nekaj čudovitega.«

Chris je povedal, da mu je odleglo, da so vsaj oboževalci film sprejeli odprtih rok.

Kaj pa ti? Si si že ogledal/a film?

Če ti je bil všeč, ti bodo zagotovo všeč tudi Barbie lutke ‘Somrakovcev’. Videli smo že lutki Edwarda in Belle, sedaj pa so na trg prišli še Jacob Black ter vampirja Laurent in Victoria.

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSnoop Dogg: Spremenil je porno industrijo
Naslednji članekJohn Mayer se videva z Rashido Jones