kelly-dateceleb

Kelly Clarkson ima neverjeten glas in milijone oboževalcev po celem svetu, vendar je ena stvar, ki je izgleda ne more najti – pravega moškega.

Pevka je nedavno govorila z ‘The Morning Mashup’ o problemih spoznati moškega v njenem poklicu. “Z nikomer se ne videvam. Ta pogovor sem imela že s svojimi prijateljicami, s spremljevalnimi pevkami. Vse smo samske, vsi moški pa so poročeni,” je dejala Clarksonova.

Nadaljevala je: “Z nikomer se niti ne videvamo, saj smo neprestano obkrožene s poročenimi moškimi. In vedno delamo. Tako da niti ne vem, kako bom sploh kdaj koga srečala, edino če bo kitarist ali kaj podobnega.”

Četudi bi srečala zvezdo, ki bi jo zanimala, pa Kelly priznava, da bi se bala zaplesti z njim.

“Ne vem, če bi lahko šla na zmenek s slavno osebo. Raje bi šla z nekom, ki je, recimo, računovodja. Ne vem, z nekom z normalno službo. Ljubim svojo službo, vendar obožujem tudi svoje ločeno življenje. Vendar ne moreš v naprej vedeti, v koga se boš zaljubil, torej ne vem, s kom bom na koncu pristala.”

Gospodično Clarkson pa so tudi vprašali, kaj misli o odločitvi Paule Abdul, da bo zapustila ‘Ameriški Idol’. Njene misli? Ni resnično.

“Ali hočejo to narediti zaradi drame? Popolnoma mislim, da ja,” je dejala Kelly. “Poznam producente – to delajo, da bi naredili dramo. Popolnoma verjetno je, da bo prišla nazaj.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekEllen Pompeo pričakuje deklico
Naslednji članekBeyonce ni prav nič zvezdniška