taylor-swift-acm-awards

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

V soboto se je v MGM Grand hotelu v Las Vegasu odvijala že štiriinštirideseta prireditev ‘Annual Academy Of Country Music Awards’, ki se jo je udeležila tudi Taylor Swift.

Na rdeči preprogi se je devetnajstletnica pojavila s čudovito rubinsko rdečo obleko modnega oblikovalca Angela Sancheza. Videz je dopolnila z nakitom ‘Neil Lane’, večerno torbico ‘VBH’ in petkami Christiana Louboutina.

Mlada pevka je bila tokrat nominirana kar dvakrat, in sicer za najboljšo vokalistko in najboljši album leta (debitantski ‘Fearless’). Sreča se ji je nasmehnila pri drugi nominaciji – zasluženo je dobila nagrado za najboljši album leta. Zraven tega je Taylor dobila tudi kristalni miljnik za največ prodanih albumov s country glasbo v preteklem letu.

Po začetnem presenečenju je na podelitvi nastopila s hitom ‘You’re not sorry’ in poskrbela, da ta večer ne bi bil magičen samo zanjo. Po zaslugi Davida Copperfielda se je namreč kar na lepem pojavila na odru in poskrbela za nemalo začudenja.

Med prireditvijo se je Taylor preoblekla kar dvakrat. Med podelitvijo je nosila obleko znamke ‘Mandalay’ in škornje ‘Everybody’. Pred nastopom pa se je preoblekla v obleko ‘Milly’ in škornje ‘Evenin’ star’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOdpotuj kot zvezda: Jasna Kuljaj
Naslednji članekPoroko prekinilo streljanje