nick jonas

Oboževalci Nicka Jonasa, spodaj lahko poslušate novo pesem vašega priljubljenega pevca z naslovom ‘Rose Garden’. Je nekoliko bolj resna in žalostna, ob poslušanju pa skoraj pozabimo na dejstvo, da njen avtor naokoli potuje z zasebnim letalom, igra v filmih, poje za Obamo ter dobiva najlepša dekleta.

In kaj misliš, kaj je inspiracija za novo nastalo Nickovo pesem? Spodaj ti ponujamo nekaj možnosti, ti pa se odloči, katera ti je najbližje.

SELENA GOMEZ:

Zvezda serije ‘Wizards of Waverly Place’ se več kot očitno lahko poistoveti z verzom: »Na svet je prišla po čudoviti napaki. Njena mama je bila samo dekle, njen oče pa ni vzdržal.« Selenina mama je bila stara le 16 let, ko jo je rodila, njen oče pa jo je februarja 2009 pobrisal. Naključje?

MILEY CYRUS:

Tako njuni oboževalci kot tudi tisti, ki se jih ta stvar ne tiče, se strinjajo, da sta bila ‘Niley’ čudovit par, povezovala pa ju je močna vez. Toda lisička Miley je imela drugačne načrte, ki so vključevali tudi model za spodnje perilo, Justina Gastona.

RESNIČNI ‘ROSE GARDEN’:

Majhno dejstvo: nedelje so za Nicka rezervirane za preživljanje časa s samim seboj in takrat ga lahko najdete v ‘Jonai Rose Garden’. Pogosto se med rožami sprehaja bos ter diha zrak med čudovitimi lepotami narave.

Kaj pa ti misliš, kateri razlog je prevladal, da se je Nick odločil napisati to pesem?


Zadnje novičke

Prejšnji članekReese in Jake: Konec je, tokrat zares!
Naslednji članekJan Plestenjak osrečuje ženska srca