robert-pattinson-hes-late

Čakaj malo Rob, kaj pa počneš?

Roberta Pattinsona so včeraj zjutraj v Centralnem Parku opazili na snemanju filma ‘Remember me’. Na fotografijah, ki so nastale, se Robert rekreira s kolesom ter veselo klepeta ter druži z otroci.

Toda niti pred njimi se ni mogel vzdržati ostudne navade, kajenja, saj si je med klepetanjem veselo prižgal cigareto. In da bi bila merica polna, jo je na koncu ugasnil na glavi kipa belega zajca, ki nastopa v ‘Alici v čudežni deželi’.

Upamo, da je v Robovo dobro tole le del scenarija.

Mlad igralec očitno še vedno ne ve, zakaj ga dekleta noro obletujejo, saj je zatrdil, da se sam sploh nima za privlačnega.

»Nikoli nisem mislil, da sem privlačen,« je povedal.

Ko so še vedno rinili vanj z vprašanji o njegovem izgledu, je povedal: »Da dobro izgledam? Neeee! Preden se odpravim vem, kjer vem, da bom srečal množice oboževalcev, ure in ure zrem v svojo podobo v ogledalu, dokler se nazadnje ne prepričam, da je tako ali tako vseeno, kako izgledam, ker ne morem spremeniti prav ničesar.«

Po snemanju v Centralnem Parku ga je razkazal tudi svojemu filmskemu dekletu, Emilie de Ravin, saj so ju popoldne videli skupaj na sprehodu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMegan Fox: Nisem Jennifer Aniston
Naslednji članekŠpelca Kleinlercher: Fanta bo pustila doma