new moon

‘Mlada luna’, druga knjiga v priljubljeni sagi Stephenie Meyer, ima novo naslovnico.

In če upoštevamo njen izgled, kar vključuje seksi fotografijo Jacoba in Belle, izgleda, da v nadaljevanje vlagajo precej več kot v njegov predhodnik ‘Somrak’.

Tudi fotografija Taylorja Lutnerja in Kristen Stewart razkriva kemijo, ki jo v filmu izžarevata Jacob in Bella.

Pazi, Robert Pattinson, v mestu je nov osvajalec ženskih src. Prav tako pa tudi na knjižnih policah.

Sicer pa je Robert Pattinson v New Yorku zelo zaposlen, saj snema romantično komedijo ‘Remember me’. V torek je s snemanja prišel skrivnostno krvav in popraskan.

Povedal je tudi, da s svojimi kolegi ne bo odšel na ‘Somrakovski’ izlet. Ashley Greene je namesto njega odgovorila, da je Rob preveč zaposlen, saj snema kar osem filmov.

Zaposlen ali ne, za kriminal se vedno najde čas in že od nekdaj smo vedeli, da bo za svojo privlačnost plačal veliko vsoto.

Zvezdnika ‘Somraka’ so v ponedeljek opazili v New Yorku, ko ga je mož postave z rokami za hrbtom odpeljal do policijskega avtomobila.

Najbolje, da najame dobrega odvetnika!

Toda vsa ta drama se je zgodila le na snemanju filma ‘Remember me’, kjer Robertov lik zaradi pretepa aretirajo. To pojasni tudi skrivnostne ‘praske’ in ‘rane’ na njegovem lepem obrazu.

Uf, še dobro, da se vse dogaja samo na snemanju, saj bi takšna izkušnja mladeniču, ki v zgodnjih letih svojega življenja izkusi zaporno kazen, lahko predstavljala pošteno oviro na poti k nadaljnjemu uspehu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Claire Danes in Chelsea Handler
Naslednji članekVida Guerra radi kadi … Havanke.