new-moon-logo

Glede na to, da čez en mesec začnejo snemati že ‘Mrk’, je skoraj težko verjeti, da ‘Mlada luna’ še ni bila niti izdana. Ali boste lahko zdržali do novembra?

Toda drugi del sage ‘Somrak’ je še vedno v mislih režiserja Chrisa Weitza. Medtem ko se pripravljajo na izdajo filma, je režiser poklepetal o nekaterih podrobnostih ‘Mlade lune’, predvsem o računalniških efektih, kot so preobrazba volkodlakov in vampirjev.

Izgleda, da je Weitz pod drobnogledom avtorice ‘Somraka’, Stephenie Meyer, saj mora transformacijo ohraniti čim bolj naravno.

»Naš cilj je bil, da karakterji izgledajo tako, kot so opisani v knjigah,« je povedal Weitz. »Ne lebdijo v zraku in niso obdani z nenaravno avro, ampak so le mistična bitja, ki obstajajo in so zelo elegantna, zelo nevarna. V bistvu je film resnično zvest knjigi.«

Weitz je govoril tudi o prizoru, ko Edward zaprosi Bello. Oboževalci ‘Somraka’ so bili šokirani, ko so izvedeli, da se scena v filmu razlikuje od tiste v knjigi, zato je režiser želel razčistiti nekaj stvari.

»Lahko vam samo povem, da zaroke nismo izrezali ven,« je povedal Weitz. »Ne bo se zgodilo tako, kot pričakujejo, toda lahko povem, da bo prizor nekaj posebnega. Ves moj okus in talent sem prihranil za ta trenutek in mislim, da vas ne bo razočaral.«

Bolje zanj, da ne!


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiro Mišljen: Navdušen nad Majo Malnar
Naslednji članekVictoria Beckham ima najbolj grozno polt