13

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


V letu 2008 so izdali svoj najnovejši album in to kar z naslovom ‘Simple Plan’. Na albumu so objavili velik hit ‘Save You’ in  ‘When I’m Gone’. Imajo pa že tri albume, posnete v živo, in sicer: ‘Live in Japan 2002‘, ‘Live in Anaheim 2004′ in ‘MTV Hard Rock Live 2005′.

Kritiki so se vedno spraševali o njihovi resnični zvrsti glasbe. Ali so arena-emo, emo-punk? K temu je Pierre dodal: »Ni naš namen to, da smo samo punk band, mi se uvrščamo v pop-punk bend. Najpomembneje je to, da izvajamo dobro, kvalitetno  glasbo.«

Fantje so že bili imenovani za dve kategoriji kanadske glasbene nagrade Juno, za album in za skupino leta. Na isti slovesnosti so 29.  marca predstavili nekaj svojih novih pesmi.

Kar je od fantov lepo, je to, da so kar velikodušni, saj so znani po humanitarnih delih. Tudi pesem ‘Save You’ je namenjena boju proti raku. Za to boleznijo boleha tudi Pierreov brat.

Vsi dohodki te pesmi gredo naravnost v dobrodelne organizacije za boj proti raku po vsem svetu.

»Rak je bolezen, ki lahko vpliva na vsakogar. Nihče ne pričakuje, da bo sam zbolel za to boleznijo, vedno upamo na najboljše. Raka ne moremo preprečiti, lahko le storimo vse, kar je v naših močeh za tiste, ki so zboleli.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekAshley in Jesse na Kids Coice Awards
Naslednji članekBikini! Kelly Brook