justin-bieber-q102-jingleball

Justin Bieber je v sredo zvečer v New Jerseyju med nastopom ‘Q102 Jingle Ball’ presenetil oboževalko iz občinstva, povabil jo je namreč na oder ter jo pričakal s šopkom rož.

Če upoštevamo ‘Boston Herald’, se je Justin na oder vrnil še enkrat, in sicer med nastopom Jordin Sparks ter skupaj z njo zapel pesem ‘No Air‘.

Nič pa ne gre bolje skupaj kot Justin in raperski zvezdnik Eminem. Oba globoko zasidrana v temačne ulice Detroita, zagotovo pa si delita tudi težko otroštvo in diskriminacijo proti njunim raperskim petjem.

Na koncertu v Detroitu je namreč Baby Bieber hotel primerno počastiti raperja, zato je svoj nežni glasek prelevil v trd rap ter zapel Eminemovo pesem ‘Lose Yourself‘.

Očitno je bil zelo ponosen na svoj nastop, saj je po končani zadevi na Twitterju objavil: »Prejšnji večer v Detroitu je bil norišnica. Pokazal sem spoštovanje Eminemu, ki je najboljša zver.«

Hmmm, in kako se je zdelo tebi? Recimo samo, da bi se morda moral držati tistega, kar najbolj obvlada. Zapeljevanja deklet s svojo romantiko.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJolanda Čeplak, 6pack Čukur in Peter Poles odlični tenisači
Naslednji članekRachel Bilson: Razgaljena vroča bejba