Po enotedenskem ‘odmoru’ ste vsi obožvalci Teama Edward ponovno poskrbeli, da se je zvezdnik z bronastega tretjega mesta vrnil na svoj (običajni) prestol – prvo mesto, kjer se nahaja skoraj cel čas, odkar obstaja lestvica.Poglejmo, kako je z ostalimi…

robertpatinson4655

Na drugem mestu se ta teden nahaja Chace Crawford, ki je padel za eno mesto. Sledi mu Taylor Lautner, ki iz tedna v teden najbolj ‘potuje’ po lestvici – iz najnižjega do najvišjega mesta. Na četrtem mestu ta teden ostaja dekle serije ‘90210’, Jessica Stroup, peto mesto pa je ta teden osvojila Blake Lively. Šesto mesto pripada Vanessi Hudgens, ki navkljub poplavi novih najstnic še vedno ostaja zelo priljubljena. Na sedmo mesto je ta teden prišla Kristen Stewart, ki so jo prejšjni teden sicer izrinili iz lestvice, repa lestvice pa se tudi ta teden trdno oklepa najstniški pop pevec Justin Bieber.

Če ti lestvica ni všeč, je brezpomensko pisati komentarje v klepetalnici in dodajati številne klicaje zraven komentarjev, češ, zakaj na lestvici ni tvojega idola, zakaj se na lestvici nahaja nekdo, ki ti ni všeč… Ne pozabi – vse, kar dejansko šteje, je tvoj poslani predlog – čakamo ga od ponedeljka do petka!

Želimo ti lep in (v šoli) uspešen teden!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLeighton Meester: Vroča in divja!
Naslednji članekKončno zaročena Orlando Bloom in Miranda Kerr