spunkransomreveals-691x1024

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Ljudje, ki so odgovorni za najuspešnejšo sago vseh časov, ‘Somrak’, bi morali pri opravljanju svojih dolžnosti bolj paziti, saj je pred časom neka ženska v smeteh našla scenarij ‘Mlade lune’, sedaj pa izgleda, da se je tudi uradni poster uspešnega nadaljevanja izmuznil iz rok odgovornih.

Stran oboževalcev Roberta Pattinsona si lasti prvo objavo tega umetniškega dela, na kateri sta v temnem gozdu upodobljena Robert Pattinson in njegova filmska ljubezen, Kristen Stewart, ki jo varuje mračen Taylor Lautner.

Pa je poster resnično originalen?

»Če ni, bi pa moral biti,« je navdušeno povedal eden izmed Hollywoodčanov. »Saga ‘Somrak’ mi res ni bila nikoli interesantna, toda sedaj v njen neuspeh močno dvomim. ‘Mlada luna’ bo velika uspešnica!«

V zraku pa je že moč čutiti ‘Somrak manijo’. Še posebej zdaj, ko so razkrili, da skrivnost ‘Mlade lune’ ne bo ostala zapečatena vse do novembra, saj bodo odlomek iz filma prikazali že na nagradah ‘MTV Movie’, ki bodo 31. maja.

Robert Pattinson, Kristen Stewart in Taylor Lautner se bodo nagrad udeležili in tako iz prve roke predstavili že težko pričakovan film.

»Oboževalci priljubljene sage bodo tako lahko pokukali v delček enega izmed najbolj pričakovanih filmov tega leta,« je povedal producent velike prireditve, Mark Burnett.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO: Alyino potovanje v Egipt
Naslednji članekZvezdniške zabave Cannesa