zac-efron-17-again-premiere

V torek se je Zac Efron udeležil premiere svojega novega filma ’17 Again’, ki je bila v ‘Grauman’s Chinese Theatre’ v Hollywoodu.

Na rdeči preprogi se je enaindvajsetletnik pojavil s soigralko Michelle Trachtenberg.

Zac je rekel, da obožuje življenje, in dejal: »To je najboljša služba na svetu. Živim svoje sanje. Vsako jutro se zbudim z novim izzivom – ali je to snemanje, učenje novega scenarija, intervju… Vedno je zabavno in zanimivo. Vedno je nov izziv. Zelo sem zadovoljen s svojim življenjem.«

Na premiero pa je Zaca prišla podpirat tudi njegova punca Vanessa Hudgens. Dvajsetletna igralka je prišla v obleki ‘Zac Posen’, med fotografiranjem pa je objela svojo soigralko iz filma ‘HSM’, Monique Coleman, in tudi producenta filma ’17 Again’, Adama Shankmana.

Na premieri  je bil tudi dvajsetletni igralec in pevec, Corbin Bleu. Corbin je na premiero prišel iz Montreala, kjer snema serijo ‘A Beautiful Life’. Igralec se je na rdeči preprogi srečal tudi z svojimi soigralci iz filma ‘HSM’ – Vanesso Hudgens, Monique Coleman, Chrisom Warrenom, Jr., Olesyo Rulin in seveda z Zacom Efronom.

Premiere pa se je udeležila tudi skupina Jonas Brothers.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Zvezde dneva
Naslednji članekOops! Evan Rachel Wood