1

Emma Watson se nam je včeraj zvečer v New Yorku na premieri filma ‘Harry Potter in Pinc mešane krvi’ v gledališču Ziegfeld prikazala vsa blesteča in zapeljiva.

19-letna igralka bo na naslovnici avgustovske izdaje revije ‘Creme’, za bralce pa je razkrila, da ima urok sreče. Emma je dejala: “Moj oče je v nedeljo kuhal kosilo ter pekel meso in mi dal prsno kost perutnine (=wishbone). Očitno sem si zaželela (wish=želja), da bi dobila vlogo Hermione Granger. To kost še vedno hranim v skrinjici za zlatnino.«

Emma je bila v sredo zvečer tudi gostja oddaje ‘The late show with David Latterman’, na premieri v Londonu v torek zvečer pa je imela problem z nespodobnim razkazovanjem intimnega dela. Dejala je: “To je bil majhen problem z garderobo, se zgodi. Še dobro, da nosim spodnje perilo.”

Rupert Grint pa se je v včeraj za hip ustavil, da bi si ogledal oddajo ameriške televizijske mreže ‘Fuse’, ‘No. 1 Countdown’, v fusinih studiih v New Yorku.

20-letni pomočnik Harryja Potterja se je s svojo soigralko Emmo Watson oglasil tudi v jutranji pogovorni oddaji ‘Live with Regis and Kelly’.

Na željo gostitelja Regisa Philbina pa je Rupert recitiral prvo vrstico njegove prve avdicije za ljubitelje najljubšega filma.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDemi in Ashton v kopalkah – vroče!
Naslednji članekObleci se kot Kate Moss