summit-response-rachelle-lefevre

‘Summit Entertainment’, studio, ki je odgovoren za franšizo ‘Somrak’, je odgovoril na izjave Rachelle Lefevre.

»Pri ‘Summitu’ smo razočarani nad izjavami Rachelle Lefevre, v katerih za lastne odločitve svoje kariere krivi naš studio. Njena odločitev, da bo o svoji verziji snemanja filma ‘Mrk’ razpravljala v javnosti, nas je prisilila, da tudi mi povemo zgodbo z naše strani.

Zastopniki gospodične Lefevre so bili že aprila seznanjeni z informacijami, da bomo v začetku avgusta začeli s snemanjem ‘Mrka’.

Če je gospodična Lefevre, tako kot se je izrazila, ‘zelo navezana’ na svojo vlogo v sagi ‘Somrak’, bi nas lahko s svojimi zastopniki opozorila, da se je odločila za snemanje filma, ki se prekriva s snemanjem ‘Mrka’.

Komaj 20. julija smo bili obveščeni z odločitvijo gospodične Lefevre, da bo sodelovala pri nastajanju filma ‘Barney’s Version’, z odločitvijo, ki jo je, vsaj tako smo slišali, sklenila že junija. Imeli smo občutek, da je njena odločitev, da bo informacije o prekrivanju snemanj obdržala zase, posledica premalo odgovornosti, kar bi lahko vplivalo na celotno ekipo.

Gospodična Lefevre je izbrala film, ki se bo snemal v Evropi, kar ji bo vzelo celoten pripravljalni čas in vsaj deset dni snemanja ‘Mrka’. Teh deset dni pa je zelo pomembnih za oba filma in priprave, toda na obeh lokacijah naenkrat ne more biti.

Izjava gospodične Lefevre, da smo jo odstavili z njenega mesta zaradi desetdnevnega prekrivanja, je popolnoma neresnična. Ne gre se o desetdnevnem prekrivanju, temveč o tem, da je ‘Mrk’ celota, ki se mora prilagoditi velikemu številu igralcev ter pri tem ohraniti prvotno idejo izdelovalcev filma ter najbolj pomembno, ohraniti zgodbo.

Dejstva, da se je Rachelle Lefevre odločila za snemanje z drugo ekipo ter pri tem to informacijo pred nami skrivala do zadnjega trenutka, jo avtomatsko črtajo s seznama igralcev ‘Mrka’ ter ji onemogočajo nadaljnjo upodobitev Victorie.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes ena izmed deklet ‘Seksa v mestu’
Naslednji članekSir Paul McCartney bo živel 100 let