115

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Robert Pattinson te dni ne more nikamor, ne da bi ga pri tem oblegale gruče najstnic, ki jih je popolnoma očaral kot Edward Cullen. Pravi, da imajo dekleta vedno rajši poredne fante in da si je sam vedno želel biti eden izmed njih.

“Ugotovil sem, da imajo dekleta rajši fante z napakami – barabe. Ne odprejo jim vedno vrat, a jim obljubljajo dogodivščine,” pravi Rob, ki se nikoli ni imel za lepega in je bil vedno sramežljiv okoli deklet: “Bil sem sramežljiv in brez samozavesti,” pravi 22-letni igralec in doda: “Obseden sem bil z nekim dekletom, a je nikoli nisem ogovoril, ker sem bil tako sramežljiv.”

“Leto, ko sem bil star 17 let, je bilo najhujše v mojem življenju, ker sem iskal svoje mesto v tem svetu,” je svoja najstniška leta opisal Robert.

“Nikoli se mi ni zdelo, da sem privlačen. Preden grem ven in se soočim z množico, se gledam v ogledalo, dokler si ne rečem, da moram nehati strmeti, saj ne morem nič narediti.”

Robert je zelo skromna oseba in ne le, da se ne zaveda, kako dobro izgleda, spregledal je tudi dejstvo, kako zelo nadarjen je: “Ne maram gledati svojih stvari. Slabo mi postane. V glavi imaš neko podobo in ko izgleda samo malce drugače, kot sem si predstavljal, si mislim, da je zanič.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekNovi plakati težko pričakovanega Harryja Potterja
Naslednji članekNa snemanju z Anno Kournikovo