Izkazalo se je, da Miley Cyrus ni edina, ki ne posluša svoje glasbe.

V ‘Page Six’ so zapisali: » Ko je Miley prišla v ‘Pop Burger’ na Vzhodni 58. ulici in naročila, jo je poslovodja vprašal za ime, da bi ga označil na naročilu. Miley ni mogla verjeti, da je ne prepozna in je dejala: ‘Misliš resno? Me res ne prepoznaš? Jaz sem Miley Cyrus‘. Še vedno ni imel pojma kdo je, vzel je njeno kreditno kartico in skomignil: ‘Lepo zate. Tu je tvoje naročilo. Imej lep dan.’«

Miley je v petek prispela v Veliko Britanijo in se še isti dan pridružila ostalim zvezdam na ‘The Jingle Bell Ball’ v Londonu.Vsakoletna dobrodelna prireditev, ki jo organizira ‘95,8 Capital FM’, se je odvijala v O2 Areni, gospodični Cyrus pa so se med drugim pridružili tudi Jordin Sparks, The Saturdays in Lisa Snowdon.

Pred prihodom v London pa se je mlada zvezdnica zadrževala na sončni Floridi, kjer je imela nekaj koncertov, v času bivanja na Floridi pa bi ji naj v nekem zelo znanem klubu prepovedali vstop.

Kljub temu da njen predstavnik zanika to zgodbo, ‘TMZ’ poroča, da je Miley prispela v klub LIV v majhnem spremstvu, kjer so jo redarji zaradi njenega dobro znanega mladoletnega statusa zavrnili.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiklavžev večer v ritmih Erica Prydza
Naslednji članekLindsay Lohan prespala pri fantu