1

Robert Pattinson je bil včeraj ujet, ko je odhajal na in pa iz snemanja filma ‘Remember me‘, ki pa se z vsakim dnem bliža koncu!

Z nekaj modricami in krvavim obrazom se je ‘Somrakovec’ pridružil soigralki Emilie de Ravin, agentu ‘007’, Pierceu Brosnanu, ter pa ostali filmski ekipi v zgradbi blizu Grand Central Station.

Rob namerava  tudi odleteti v San Diego za ‘Comic-Con’, potem ko bo ta teden končal s snemanjem novega filma, kot je načrtovano.

Pričakuje se, da bo svoj prvi nastop v ‘Comic-Con’ opravil v četrtek, govorice pa pravijo, da se bo 23-letniku pridružila tudi njegova soigralka, Kristen Stewart, da bosta skupaj promovirala ‘Mlado luno‘.

No, v najbolj pričakovanem filmu letošnjega leta bomo videli tudi nove obraze in eden izmed njih je supermodel Noot Seear, ki je bila navdušena, da bo zaigrala v nadaljevanju mega uspešnega ‘Somraka‘, videli pa jo bomo kot vampirko Heidi.

»Začela sem brati knjige in nisem jih mogla odložiti. Od nekdaj sem si prizadevala, da bi prišla v filmsko industrijo.« Vendarle ji je uspelo!

Chris Weitz, režiser filma, je za javnost povedal: »Želeli smo nekoga, ki ima pošastno in nenavadno lepoto, ampak lahko prinese tudi humor in grožnjo obenem. Redko je, da najdeš osupljivo privlačno osebo, ki zna tudi igrati.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekJan Plestenjak rešil svojega fanta
Naslednji članekStella McCartney: LiLo, nehaj nositi krzno!