msg-125416019527-3

Končno smo izvedeli, kako lepotcu uspe, da vedno izgleda tako bled.

Soigralec Roberta Pattinsona v ‘Mrku’, Jack Huston, je povedal, da je vedno bolj priljubljen vampir postal zapornik lastne slave in da od prihoda v Vancouver zaradi oboževalcev in paparacev skorajda ni zapustil hotela.

»Mislim, da se ne druži pogosto z drugimi ljudmi, saj je priklenjen na svojo sobo. Ne more oditi, ne da bi bil obkrožen s stotinami ljudmi. To je cena njegove slave. Toda na srečo se dokaj dobro drži.«

Hmm, grda resnica. Na eni strani želje in zasebnost Roberta Pattinsona, na drugi pa oboževalci, ki bi radi ujeli vsak pogled nanj.

Kaj pa ti praviš, bi se odrekel/odrekla fotografijam in novičkam iz njegovega sveta, samo da bi ugodil/a njegovim željam in ga naredil/a srečnejšega?

Seveda govorimo samo o paparaci fotografijah, saj takšnih, ki se skrivajo v naši galeriji, ne moremo kar tako izpustiti iz rok.

Fotografije seksi Roberta namreč krasijo naslovnico oktobrske izdaje revije ‘AnOther Man’.

V reviji je Rob spregovoril o njegovih izzivih v igranju, kar je opisal kot »najtežjo stvar, ki sem jo naredil v svojem življenju.«

Kaj pa je tvoja najtežja stvar, ki si jo naredil/a? Stavimo, da je to bilo takrat, ko si poskušal/a spraviti oči s tega lepotca.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnani Slovenci obožujejo Jägermeister
Naslednji članekLindsay Lohan: Kradljivka filmskih vlog!