Govora je seveda o naši lestvici osmih najbolj priljubljenih najstniških zvezdnic in zvezdnikov. Z lestvice je namreč odpadel opravljivi  Chace Crawford, nadomestila pa ga je prikupna Miley Cyrus.


mileyrobert

Chace Crawford, ki je bil kar nekaj časa trdno zasidran na naši lestvici, ta teden ni prejel toliko vaših glasov, da bi lahko ponovno zasedel eno izmed osmih mest na naši lestvici.  Prvo mesto ostaja nespremenjeno – na njem namreč kraljuje Robert Pattinson, drugo mesto, ki je prej pripadalo Chaceu, sedaj zaseda Miley Cyrus, ki se je silovito povzpela po lestvici ta teden. Bronasto medaljo bi si tokrat lahko prislužil (če bi jih delili, seveda) Taylor Lautner, ki je po krajšem premoru ponovno prišel na lestvico. Tik pod zmagovalnim odrom se je znašla povratnica na lestvico, Disneyjeva Demi Lovato. Za njo, tokrat končno ne na zadnjem, pač pa kar petem mestu, je najstniška pop senzacija, Justin Bieber. Za Vanesso Hudgens lahko rečemo, da si je prisvojila šesto mesto, saj na njem ostaja že kar nekaj tednov zapored. Za njo se ta teden nahaja Jessica Stroup, ki je padla po lestvici za kar štiri mesta, zadnje mesto pa je ujela Kristem Stewart.

Če ti je lestvica všeč, potem je to zato, ker si bil/a priden/a in glasoval/a za tvojega idola. Če pa ne, pa ti predlagamo tole!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole Richie: Za novo leto bo blestela v seksi obleki
Naslednji članekVROČE Murko na skrivaj dela kot pomivalec posode!