Teden je mimo in lestvica TOčnoTO Teen Hotties je ponovno doživela prenovo. Pa si poglejmo, komu je ta teden uspelo priti med 8 najpriljubljenejših in kdo je uvrstitev za las zgrešil.

Miley

Po tednu, prebitem na nesojenem drugem mestu, se je ta teden s pomočjo vašega vztrajnega glasovanja na prvo mesto ponovno vrnil najbolj seksi krvoses, Robert Pattinson. Sledi mu seveda kdo drug kot Taylor Lautner, ki pa je ta teden prvo mesto izgubil za kar 20 točk! Na tretjem mestu se ta teden nahaja Joe Jonas, ki se je dvignil s prejšnjega petega mesta, za seboj pa je na četrtem mestu pustil Zaca Efrona, ki je sicer napredoval iz sedmega mesta. Takoj za njim, na petem mestu,  se nahaja njegovo dekle Vanessa Hudgens. Sledi ji ljubka Bella iz sage ‘Somrak’, Kristen Stewart, ki je s tretjega mesta ta teden padla na šesto. Najbolj presenetljiv in nizek padec pa je definitivno doživela Miley Cyrus, ki se je vse do sedaj vedno gibala v vrhu lestvice. Pa ne, da je ‘Hannah Montana’ v poslednjih zdihljajih na naši lestvici? Predzadnje mesto ji vsekakor ni podobno. Na rep lestvice pa je ta teden prišel (povratnik) Chace Crawford – nemara si zasluge za to lasti slovenska komercialna televizija, ki je s predvajanjem serije ‘Gossip Girl’ (‘Opravljivka’) vsekakor poskrbela, da nam imena, kot so Blake Lively, Chace Crawford, Penn Badgley, Leighton Meester in Ed Westwick niso več neznanka.

Ta teden se je od lestvice poslovil Nick Jonas, ki je skupno pristal na 12. mestu, za 10 točk razlike je ta teden lestvico zgrešila Emma Watson (9. mesto), razlika od 15 do 20 točk od zadnje uvršenega Crawforda pa je bila “usodna” še za Blake Lively (10. mesto), Seleno Gomez (11. mesto) in Demi Lovato (13. mesto).

Če ti lestvica ni všeč, če bi rad/a pomagal/a tvojemu idolu, da bi se povzpel po lestvici… Veš, kaj morate storiti! Tvojo lestvico pričakujemo od ponedeljka do petka, upoštevali pa bomo samo pravilno izpolnjene poslane obrazce! Ob tej priložnosti vas povabimo še, da se nam pridružite v naši glasbeni aveniji in oddate predloge za naš glasbeni jukebox!


Zadnje novičke

Prejšnji članekCarrie Underwood – I’ll Stand By You
Naslednji članekVROČE: Seks, spletke in izdajstva na Kmetiji slavnih