robpatty

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Robert Pattinson je na snemanje ‘Mlade lune‘ poklical dva predstavnika Kraljevske kanadske policije na konjih, ki ga varujeta pred množicami vsiljivih oboževalcev.

Ko so v začetku meseca začeli s snemanjem nadaljevanja velike filmske uspešnice ‘Somrak‘, je trume oboževalcev drlo na prizorišče snemanja, da bi vsaj s kotičkom očesa ozrli svojo najljubšo igralsko zasedbo, zato so morali nad prizoriščem snemanja ostro povečati nadzor.

Redarjema so dodelili zavidanja vredno obveznost, mlademu Britancu morata namreč slediti na vsakem koraku ter paziti na radovedne najstnice, ki okrog glavne zvezde vztrajno poplesujejo.

»Naloga je precej nenavadna, toda najina dolžnost je, da težavne mladenke drživa čim dlje od prizorišča snemanja,« je za ‘Radar Online‘ povedal eden izmed policistov.

»Ko so snemali, je večino časa deževalo, toda izgleda, da dež ni motil nobenega izmed članov ekipe, saj naj bi jim celo pomagal pri temačnem in otožnem izgledu filma. Delo je bilo res zavidanja vredno, toda ko tam začne deževati in postane hladneje, še tako vzdržljiv vampir z lahkoto stakne prehlad.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFergie ne počiva
Naslednji članekRenee Zellweger z vojaki