msg-123690705302-3

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Oboževalci, ki mislijo, da se nikoli ne bi mogli dovolj nagledati Roberta Pattinsona, bodo v filmu ‘Little ashes’ končno prišli na svoj račun. Robert Pattinson je namreč pokazal svoje premoženje.

In kako se je sprijaznil?

»Na voljo sem imel veliko neumnih odgovorov na to vprašanje,« se je na vprašanje, kako se je sprijaznil z goloto, nasmejal mlad Britanec. »Med drugim je bil tudi povečanje penisa.«

Kaj pa v resnici?

»Ne vem, sprijaznil sem se pač. Bilo je smešno, saj Španci nimajo nikakršnih predsodkov o goloti, medtem ko se Britanci zgrozijo že ob sami misli na to, da bi morali sleči kakršen koli kos garderobe, da se o spodnjem perilu niti ne pogovarjamo.«

S svetovno slavo pridejo tudi intervjuji, ob katerih tudi najmočnejšemu karakterju zardijo lica ter različni pogledi na svet. Tudi Robert Pattinson, ki je oboževan s strani deklet in žensk po celem svetu, že čuti močne spremembe v njegovem življenju.

»Včasih zna biti prav stresno, toda le, ko sem sam. Ko me obdajajo prijatelji, ni nobene razlike. Veliko časa sem preživel sam s sabo ter se velikokrat sam sprehajal po najrazličnejših mestih in po določenem času te začne spremljati občutek ranljivosti, ki ga pred slavo nisi poznal,« je priznal.

Rekel je, da je razlika vidna tudi na snemanjih ‘Mlade lune’, saj so včasih skupaj preživeli marsikatero noč ali kosilo.

»Zdaj je težko že samo zapustiti hotel,« je razkril. »In vse neumne zgodbice in izjave postanejo hitro zanimive za javnost, zato moramo biti zelo skrivnostni. Je zelo čudno in predvsem drugačno. Zelo je nenavadno, ko moram paziti, da me ne opazijo.«

Sicer pa Robertov nov film ‘Little ashes’ na velika platna prihaja 8. maja, poseben video izsek iz filma pa je že našel luknjo, da se je izmuznil na medmrežje.

Film prikazuje ljubezensko afero med slikarjem Salvadorjem Dalijem, ki ga je upodobil Robert Pattinson in Federicom Garcio Lorcom, ki ga je zaigral Javier Beltran.

V posnetku pa si lahko pogledate enega izmed petih poljubov, ki se zgodijo v filmu. Hm… Zakaj imamo občutek, da vam je nekako bolj všeč, ko poljubi Bello?



Zadnje novičke

Prejšnji članekOops! Partizanke
Naslednji članekS Samantho le še prijateljici