robert6

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Robert Pattinson je pred kratkim dokazal, da ve, kako se mora polepšati za fotografiranje, toda s svojim zadnjim razkritjem je šel samo malce čez rob.

Robert je britanski reviji ‘Glamour’ potrdil, da se je enkrat oblekel v transseksualno prostitutko, da bi tako prišel do vloge v filmu.

Priznal je: »Imel sem avdicijo, kjer so iskali nekoga, ki bi hotel zaigrati transseksualno prostitutko. Ker sem mislil, da se bom za to vlogo potegoval edini, sem nase navlekel vsa ženska oblačila, ki sem jih našel ter svojo kožo zadušil s tono ličil. Ko sem vstopil v prostor, kjer so avdicijo izvajali ter videl, da na svoj nastop čaka še veliko fantov, ki so nase spravili kar se da nemogoča ženska oblačila, je bil to najbolj neumen in smešen prizor, kar sem jih kdajkoli videl.«

Nazadnje pa so simpatičnega Roba opazili na rojstnodnevni zabavi Kristen Stewart, ki je pred dnevi dopolnila 19 let. Kristen je svoj veliki dan praznovala v Vancouvru, kjer snemajo ‘Mlado luno’, povabila pa je predvsem člane filmske ekipe. Robert, ki se je le s težavo skrival pod temno kapuco, je kljub temu podelil nekaj avtogramov ter oboževalce pozdravil z dvignjenim palcem.

Tudi govoric, da naj bi se na snemanju močno zbližal s soigralko Nikki Reed, ki v filmu igra njegovo sestro Rosalie, ter da naj bi med njima preskočila iskrica, ni komentiral, temveč se je le usedel v taksi ter se prešerno smejal.



Zadnje novičke

Prejšnji članekRyanova strast do motorjev
Naslednji članekKaj Evi Mendes prinaša zadovoljstvo?