90312P6

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Pod dolgem dnevu snemanja ‘Mlade lune’ ni dvoma, da si mladi igralci radi privoščijo nekaj krepkega za poživitev telesa, predvsem pa duha.

Vir poroča, da glavni igralec filma ‘Somrak’, Robert Pattinson, precej rad zahaja v bližnjo restavracijo v Vancouvru. »Robert Pattinson in Kristen Stewart sta v našo restavracijo zašla približno štirikrat in vsakič si je Robert naročil Global koktajl,« je povedal vir iz restavracije.

»Global koktajl je sestavljen iz martinija, vodke, likerja Alize in sadnih sokov in po odhodu iz restavracije se je Roberta krepko nalezla dobra volja. Uživa tudi v naših posebnih špagetih.«

Dodal je še: »Vsi člani filmske zasedbe so naš že večkrat obiskali in bili z nami zelo prijazni, toda v tem času to sploh ni nič nenavadnega za nas, saj v Vancouvru poteka veliko snemanj. Robert se mi je zdel zelo sproščen in glede na to, da je slaven in zadnje čase ponos Hollywooda, je bil zelo prijazen in vljuden.«

Robert torej uživa v dobrih špagetih in koktajlih, njegova soigralka Nikki Reed pa očitno obožuje barve, saj so jo v pisani jopici opazili, ko si je s fantom Kristen Stewart, Michaelom Angarano, privoščila najprej sprehod, nato ga je izrabila za odhod po nakupih, na koncu pa sta se usedla za mizo v japonski restavraciji ter se dobro najedla.



Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Vanessa Hudgens
Naslednji članekGwen in Gavin na zabavi