Robert Pattinson

Oboževalci obeh lepotcev ‘Somraka’, Taylorja Lautnerja in Roberta Pattinsona, ne pozabite si na koledarju označiti 12. februarja 2010, saj boste takrat lahko spremljali največjo bitko v filmskem svetu.

‘Examiner’ poroča, da se bosta Taylor in Robert takrat pomerila v bitki za srca oboževalcev ter ljubiteljev njunih filmov, saj bosta njuna nova projekta ‘Valentine’s Day’ in ‘Remember Me’ izšla na isti dan.

‘Remember Me’ vsi zagotovo poznamo kot romantično komedijo, v kateri je Robert zaigral z Emilie de Ravin, ‘Valentine’s Day’ pa je film ‘Garryja Marshalla’, v katerem si Taylor privošči nekaj romantičnih trenutkov s country pevko Taylor Swift.

To bo še napeto. Kdo je vaš zmagovalec?

Veliki mišičasti Taylor ali Robert, ki se ima za zelo romantičnega človeka?

Pred kratkim je opravil nov intervju ter povedal, da njegov odnos do hitrega vzpona njegove kariere niti približno ni takšen, kot to napihnejo tabloidi.

»Na eni točki postaneš skoraj zmešan in paranoičen, toda potem se vsa stvar umiri in ti se sprijazniš z vsem.«

Povedal je tudi, da ne glede na to, da si lahko privošči številne izlete po vsem svetu, ne uživa v ogledih mest in okolice. »Zelo rad potujem in spoznavam nove kraje, toda v takšnem položaju kot sem, ne morem mirno hoditi po ulici. Najraje se peljem, to pa je tudi vse.«

In kaj pravi Rob, ko beseda nanese v romantične vode? »Samega opredeljujem kot zelo romantično osebo. Ljubezen vidim kot naslednjo stopnjo dobrega prijateljstva.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Maja Prašnikar je na Kmetiji divje seksala!
Naslednji članekSe bo Nelly Furtado slekla v Playboyju?