robert

Se že veselite novih fotografij ‘Somrakovca’ Roberta Pattinsona? Seveda se jih, kdo se jih pa ne.

Na srečo je revija ‘US’ pobrskala po arhivu ter našla nekaj fotografij, ki so bile sprva posnete za ‘Rolling Stone’, vendar nikoli objavljene.

Ena izmed fotografij prikazuje najbolj seksi vampirja v čisto premočeni beli majici s kratkimi rokavi, na drugi pa 23- letni igralec pozira brez majice in v odprtem brezrokavniku.

»Nanj so zlili celo vedro vode,« je o snemanju povedal vir. Fotografije je posnel Theo Wenner, idejo pa je našel v filmu iz leta 1991 ‘My Own Private Idaho’ in v pokojnem igralcu Jamesu Deanu. »Robert je bil pripravljen narediti karkoli in se ni prav nič pritoževal.«

In če vam te fotografije niso všeč, se ne bojte, saj ‘E! Online’ poroča, da se bo Pattinson kmalu pojavil kot naslovna zgodba izdaje ‘Vanity Fair’.

Zaenkrat še ne vedo povedati, v kateri številki se bo pojavil, toda pravijo, da če je pameten, bo številka revije, v kateri bo nastopil, po datumu približno sovpadala s prihodom na velika platna enega najbolj pričakovanih filmov to leto, ‘Mlade lune’.

Robert pa je razkril tudi svojo ljubezen do čokolade, saj se je med snemanjem filma ‘Remember me’ skupaj z nekaterimi člani ekipe ustavil v ‘Martin’e Fine Bakery Shoppe’, kjer je naročil kapučino in čokoladni mousse.

Kako pa so vam všeč Robertove fotografije?


Zadnje novičke

Prejšnji članekMirna Reynolds spakirala kovčke
Naslednji članekMadonna z družino po Parizu