msg-124465552316-3

Očitno Robert Pattinson noče, da bi Kristen Stewart sedela na dveh stolčkih hkrati.

Revija ‘OK!’ poroča, da je zvezdnik ‘Somraka’, Robert Pattinson, svoji soigralki in domnevnemu dekletu, Kristen Stewart, postavil ultimat – naj zapusti svojega fanta Michaela Angarana ali pa bo med njima konec.

Ker se Angarano zadnje čase na slikah ne pojavlja skupaj s Kristen, izgleda, da sta med seboj uradno že zaključila in Robert misli, da je bil že skrajni čas.

»Robert je čisto na trnih,« je povedal vir. »Če Kristen ni zainteresirana zanj, mu mora povedati takoj, da bo revček lahko šel naprej.«

Pattinson, ki trenutno v New Yorku snema romantični film ‘Remember me’, v sredo so ga namreč ujeli, ko se je z newyorške ulice odpeljal s taksijem, je Kristen dal nekaj mesecev, da reši zadevo z Michaelom in rekel je še, da je ne želi čakati večno. Od Kristen pričakuje, da se bo odločila še pred vrnitvijo v Vancouver, kjer bodo začeli snemati tretji del priljubljene sage ‘Somrak’.

»Prosil jo je, naj se odloči med njim in Michaelom,« je povedal vir. »Toda povedal je, da je ne bo čakal večno.«

Izgleda, da Kristen čaka težka odločitev.

Kaj pa je Robert povedal o njegovi veliki prepoznavnosti? »Še vedno je zelo čudno. Nikakor se ne morem navaditi, saj mi ta hitra pozornost nikakor ne gre v glavo. Včeraj sem bil na letališču v Frankfurtu in vsi so takoj vedeli, kdo sem. Nikoli ne rečejo: ‘Ali si ti…?’, ampak vedno preskočijo eno stopnjo, zato vedno slišiš samo: ‘Ali se lahko slikam s teboj?’«


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna na koncertu Black Eyed Peas
Naslednji članekQueen Latifah žrtev seksualnega nasilja