rob-pattinson-kristen-stewart-tweet

Kristen Stewart in Robert Pattinson sta se v ponedeljek zvečer vrnila v Los Angeles, fotografi pa so ju ujeli na letališču, kjer sta se oba skrivala za kapucami in sončnimi očali.

Par, ki sicer nima lastnih računov na Twitterju, se je pred kratkim prijavil pod ‘Somrakov’ uradni Twitter račun ter se zahvalil oboževalcem za vneto polnjenje blagajne.

Kristen je napisala: »Vsi ste še enkrat dokazali, da ste najboljši oboževalci, kar jih je kdaj koli bilo. Ja, končno sem zatwitarala…  Zatwittala… Zatweetala. Kakorkoli, hvala vam še enkrat!«

Problemi z maternim jezikom, kaj, Kristen?

Rob pa je še dodal: »Hvala, da ste nam pomagali ‘Mlado luno’ spraviti v sam vrh. Lepo je biti del nečesa, ki je od publike tako dobro sprejet. Upam, da se veselite ‘Mrka’ tako močno kot jaz.«

In kaj mu boš odgovoril/a? Ali se?

Sicer pa so se tri glavne zvezde ‘Mlade lune’ v petek ustavile na pogovoru pri Jimmyju Kimmelu v oddaji ‘Jimmy Kimmel Live’, kjer je bil voditelj brez dlake na jeziku.

Taylorja Lautnerja je vprašal, ali Robsten resnično obstaja in Taylor je odgovoril: »Joj, kako si želim, da bi ti lahko povedal.« Zanimivo je tudi dejstvo, da je Robert padel v smeh in da še dolgo časa ni mogel priti k sebi.

Mislimo, da to pove vse. Kaj pa praviš ti? Kriva ali nedolžna?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Lindsay Lohan gola v trojčku s fantom in dekletom
Naslednji članekRussel Brand iz fetiš kluba ves čas klical Katy Perry