msg-12418883266-3

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Tisti, ki zanikate zvezo Roberta Pattinsona in Kristen Stewart, koliko dokazov še potrebujete, da boste končno sprejeli dejstvo, da sta priljubljena ‘Somrakovca’ več kot le prijatelja?

Zvezdi ‘Mlade lune’ (sedaj že tudi domneven par), Robert Pattinson in Kristen Stewart, sta se skupaj z nekaterimi soigralci iz ‘Mlade lune’, Rachelle Lafevre in Dakoto Fanning, udeležila ‘Somrakovske’ zabave, ki je potekala v baru ‘Blue Water’.

Če pogledamo fotografije iz zabave, je bil seksi Rob precej dobre volje, čeprav so mu šele dogodki po zabavi dodobra razgreli kri ter mu dali še večji razlog za praznovanje.

Po zabavi sta se namreč Rob in Kristen, ki sta si že med večerjo vzela odmor za cigaret, stlačila v limuzino, ki ju je že čakala, ter se ob treh zjutraj brez prijateljev odpeljala domov.

In čeprav je bilo v limuzini več kot dovolj prostora za oba, si mlada igralca nista mogla pomagati ter sta celo pot proti domu trmasto prepletala noge.

Samo Bog ve, kaj se je med vožnjo še dogajalo v zadnjem delu limuzine, toda brez skrbi, saj to delajo vsi dobri prijatelji, kajne?



Zadnje novičke

Prejšnji članekHumanitarna Jennifer in Marc
Naslednji članekDružinski vikend Jessice Albe