robert pattinson

Že sam veliki Robert Pattinson je priznal, da se malce boji življenja za kulisami sage ‘Somrak’.

Povedal je: »Pred ‘Somrakom’ sem sprejel vsako vlogo, ki so mi jo ponudili ter se zanjo maksimalno potrudil.«

Nadaljeval je: »Toda zdaj od tebe pričakujejo, da dobiš vlogo v filmu in poskrbiš ne samo za ekonomsko sposobnost za življenje, temveč tudi za sam nastop. Ne moreš se kar pojaviti. Ljudje govorijo: ‘Zaposlili smo te, da nastopiš kot zvezda in igralec.’ Zelo je zahtevno in včasih zastrašujoče.«

Mladi Britanec je dodal, da ga včasih skrbi za prihodnje vloge, ki jih bo sprejel, saj ljudje preveč zahtevajo od njega.

In Robert je sposoben veliko več kot le igranja vampirja.

Revija ‘Vanity Fair’ je izdala še več fotografij simpatičnega igralca ter pokazala, da je na svojem lepem obrazu sposoben pokazati več izrazov.

V priloženi galeriji si lahko ogledaš zaraščenega Roberta, ki se vrača iz hotela, Roberta s pasjo frizuro, Roberta, ki se mu nič ne ljubi in Roberta, ki se počuti preveč seksi, da bi vstal s postelje. Uživaj!

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLindsay Lohan prespala pri fantu
Naslednji članekSaga Somrak prinesla pravo bogastvo!