robert pattinson

Ali je seksi pojava Roberta Pattinsona tako močna, da je mladi igralec sposoben razdirati zveze samo s tem, ko zaigra ob določenem dekletu?

Newyorški ‘Post’ razkriva, da se je Uma Thurman, ki bo ob Pattinsonu zaigrala v romanci ‘Bel Ami’, razšla s svojim zaročencem, Arkijem Bussonom, tako da je Busson do zdaj zadnja žrtev tako imenovanega ‘Prekletstva sodelovanja z RPattzom’.

Prekletstvo je na dan izbruhnilo na začetku tega leta, ko je igralec Michael Angarano, ki je hodil s Pattinsonovo ‘Somrakovsko’ soigralko Kristen Stewart, hitro in preprosto izginil iz Kristeninega življenja.

Toda to je bil le začetek velikega pohoda, saj je junija igralka Emilie de Ravin, ki je ravno takrat z Robom snemala film ‘Remember me’, oznanila, da se je ločila od moža Josha Janowicza, s katerim je bila poročena tri leta.

In sedaj, ko se je s fantom razšla tudi Uma Thurman, je ‘Prekletstvo RPattza’ uničilo še eno srečno zvezo.

Če bi bili režiser Darren Aranofsky, ki je zaročen z igralko Rachel Weisz, ki bo s Pattinsonom posnela zgodovinsko dramo ‘Unbound Captives’, bi bili precej zaskrbljeni.

Kaj pa ti misliš, kdo bo naslednja žrtev nesrečne epidemije?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJan Plestenjak: Novoletno noč bo preživel v postelji
Naslednji članekVROČE Je Cameron Diaz seksala s pohotnim P. Diddyem?