mlada luna

Zvezdniki ‘Mlade lune‘ so se v četrtek v New Yorku še zadnjič zbrali skupaj pred prihodom na velika platna njihovega najnovejšega filma.

Trije glavni igralci Robert Pattinson, Kristen Stewart in Taylor Lautner so se veselo smejali in pozirali, ko so okoli njih pobliskavali fotoaparati.

Večera so se udeležili še ostali igralci ‘Mlade lune’, Elizabeth Reaser, Nikki Reed in Kellan Lutz, prišli pa so tudi Natalie Portman, Ivanka Trump, Taylor Momsen, Jessica Szohr, Howard Stern in Jessica Stam.

Večer se je zavlekel še v zabavo dolgo v noč, kjer so fotografi v svoj objektiv ujeli tudi Ashley Greene, Emmo Roberts, Joan Jett, Olivio Palermo in Agyness Deyn.

Robert pa je pred kratkim odgovarjal tudi na intervju, v katerem je razložil svoj odziv na naslovnico v reviji ‘Vanity Fair’. »Sklepam, da naslovnica v ‘Vanity Fairu’ pomeni, da sem na dobri poti. Bilo je nadrealno. Spomnim se, da je moja sestra imela naslovnico ‘Vanity Faira’, na kateri se je Brad Pitt valjal po beli postelji. Sedaj pa je revija tudi mene spravila med bele rjuhe. Kaj se je zgodilo? Še vedno je neverjetno.«

Tudi Taylor je opravil intervju, vendar v povsem drugačni kategoriji. ‘Stylistu’ je namreč razkril, kakšno mora biti dekle, ob kateri bi mu začelo razbijati srce: »Odgovor je čisto preprost. Nekdo, ki se ne pretvarja in se zna zabavati.«

Taylor pa je kar skromen, se ti ne zdi?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠe en uspešen teden za Britney Spears
Naslednji članekJennifer Lopez: Kličite me LoLa!