Kot pravi naslov, je ta teden Robert Pattinson na naši lestvici v družbi dveh ‘opravljivcev’ – simpatične blondinke Blake Lively in privlačnega Chacea Crawforda.


triple

Prva tri mesta so torej že rezervirana za Roberta Pattinsona, Chacea Crawforda in Blake Lively. Tik pod Blake se ta teden nahaja ljubka Bella iz sage ‘Somrak’, Kristen Stewart, sledi pa ji soigralec Taylor Lautner. Na šestem mestu je ta teden zvezda ‘HSM-ja’, Vanessa Hudgens, na sedmem pa povratnica na lestvico, Demi Lovato. Rep lestvice je ta teden, kot tudi že prejšnjega, ujela prva latino zvezdnica na lestvici, Anahí.

V prvo petnajsterico pa so prišli še Zac Efron (zaostanek za 5 točk), Miley Cyrus (zaostanek za 7 točk), Selena Gomez (zaostanek za 8 točk), Leighton Meester (zaostanek za 10 točk), Joe Jonas (zaostanek za 13 točk), Penn Badgley (zaostanek za 15 točk) in Taylor Swift (zaostanek za 18 točk).

Tudi ta teden čakamo na tvoje predloge, opozarjamo pa te, da v enem tednu upoštevamo zgolj en (prvi poslan) predlog lestvice posameznega uporabnika. Vse nadaljne poslane lestvice z istega naslova so avtomatično izvzete iz štetja.

Za konec pa smo si privoščili še eno potegavščino – si predstavljaš, kako bi izgledal tipček, ki bi bil mešanica med našima dvema “alfa” samcema, Robertom in Chaceom? Odgovor imaš na spodnji sliki.

chacerober


Zadnje novičke

Prejšnji članekNasveti zvezd
Naslednji članekSuzana Jakšič znova pri lepotnem kirurgu