untitled41

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE

Selena Gomez te dni kar ne more stran od drame…

Najprej je njen ‘MySpace’ račun uporabljal neznanec, zdaj pa ima še več težav. Tokrat zaradi svojega bivšega fanta Nicka Jonasa.

Ko sta lani začela svojo zvezo, so se pojavile govorice, da je Selena napisala Nicku ljubezensko skladbico, naslovljeno ‘Headfirst’. Kakorkoli, ta pesem se je pojavila v javnosti.

Igralka pa sedaj zanika vsako govorico, da bi naj ta pesem imela karkoli opraviti z Nickom.

Selena je stvar tudi pokomentirala na ‘Facebooku’: »Ta pesem je res moja in sem jo posnela pred letom in pol. Žalostno je, da se je stvar, ki sem jo naredila zasebno skupaj s prijatelji in samo za zabavo, pojavila v javnosti. In ne… Ne govori o nikomer, kot nekateri namigujejo. Gre le za neko otroško zatrapanost in ne bo del mojega prihajajočega albuma. Posnela sem jo le za zabavo!«

Posnetek pesmi si lahko ogledate spodaj!

Razširile pa so se tudi govorice, da se Selena zabava tudi z volkodlakom Taylorjem Lautnerjem, ampak po pričakovanjih Selena zanika tudi to romanco.

Šestnajstletnica je pred dnevi celo zelo goreče zagotavljala novinarki revije ‘Extra’, da je on le njen dobri prijatelj in da je ona definitivno, brez dvoma samska. Kot pa da to ni bilo dovolj zgovorno, pa je stvar pokomentirala še v ‘Popstarju’, kjer je oboževalcem položila na srce, naj pozornost raje usmerijo na njeno poklicno pot, ne pa na ljubezensko življenje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSamski Leo DiCaprio
Naslednji članekMadonna končno posvojila afriško deklico